En 12-årig pige blev onsdag formiddag udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand i en gul varebil. Modelfoto. Foto: Jumpstory

Pige i chok: Hvem er manden i den gule bil?

30. apr, 11:29
Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har oplysninger om manden med den særlige bil.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag eftermiddag et opkald fra en mor til en 12-årig pige fra Viby Sjælland. 

LÆS OGSÅ: Alvorlig ulykke - person fastklemt

Pigen havde forinden fortalt til sin mor, at hun ved halv elleve-tiden var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand i en gul bil med rød skrift på siden. 

Manden i bilen var kørt op på siden af pigen, som kom gående på Bodsbjerggårdsvej i den sjællandske stationsby. Manden havde åbnet sine bukser og onaneret foran pigen, som blev bange og stak af. Pigen så bilen igen omkring Vibyvejen, hvor manden havde gestikuleret til pigen inden bilen drejede ned ad Dalen.

Pigen så herefter ikke mere til bilen, men skyndte sig hjem, skriver politiet i deres døgnrapport

Manden beskrives som:  Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 35-40 år, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: sort bluse med rund hals, mørkeblå/sorte underbukser. Han kørte i en gul varebil med rød skrift på siden.

Vidner som har bemærket den specielle gule varebil med rød skrift eller manden i bilen, og som kan komme med oplysninger i sagen skal kontakte politiet på tlf. 114.