Pia Kjærsgaard er mere end fornærmet over Donald Trumps afbud. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Efter kikset Trump-besøg: Pia K med skarp reaktion

21. aug 2019
Donald Trump udviser "fuldstændig mangel på respekt og dannelse", mener Pia Kjærsgaard.

Dansk Folkepartis nestor Pia Kjærsgaard stiller sig op i den lange række af politikere, som udtrykker fornærmelse over, at den amerikanske præsident Donald Trump i nat dansk tid på Twitter aflyste det planlagte besøg i Danmark.

LÆS OGSÅ: Rigmand forstår Trump: Vores politikere er en flok klaphatte

På Twitter skriver Pia Kjærsgaard blandt andet: "... en uforskammet opførsel overfor det danske folk og Dronningen, som har inviteret. Fuldstændig mangel på respekt og dannelse".

I samme kø af fornærmede politikere står partikollegaen Søren Espersen, som tidligt onsdag morgen skrev: "Så hr. Trump. Du har valgt at udskyde dit besøg i Danmark. Hvorfor ikke bare aflyse? Vi har travlt med andre ting".

Over for Ritzau uddyber Søren Espersen sit tweet og siger, at "Vi er helt ude i det absolut absurde. Han får en invitation fra dronningen, så ved han ikke, om han vil komme alligevel, og nu aflyser han i 11. time".

Søren Espersen tilføjer, at også han mener, at Donald Trump opfører sig uforskammet over for dronning Margrethe:

- Dette er en stor fornærmelse mod dronningen og hoffet, som har været i gang med at planlægge et statsbesøg, der virkelig trækker tænder ud. Normalt har man otte-ti måneder til at planlægge et statsbesøg, siger han kalder præsidenten for "barnagtig".

LÆS OGSÅ: Hun har tilståelse fra sin overfaldsmand: - Politiet gør intet!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her