- Det gør ondt. Men jeg kan sagtens klare det, og det hjælper med den støtteskinne, jeg har på. Jeg er bare glad for, at den trods alt ikke er brækket. Men jeg må desværre indse, at jeg er lidt klodset, siger Pia Kjærsgaard (DF). Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Pia K. i styrt: "Det gør ondt"

2. feb, 17:42
Pia Kjærsgaard må have sin arm i en skinne de kommende uger, fordi hun faldt over et dørtrin.

"Utroligt jeg ikke snart lærer at se mig for."

Sådan indleder Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard et opslag på Instagram, hvor hun har lagt et billede af sin arm i en skinne op.

Den 72-årige politiker fortæller til Ekstra Bladet, at hun faldt, da hun skulle ud fra et lille toilet og over et dørtrin. Det gik ud over både hoved og knæ, men værst medtaget er politikerens håndled, som hun efter flere timer på skadestuen søndag fik MR-scannet. Her kunne lægerne konstatere, at håndleddet ikke var brækket, men forstuvet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Pia Kjærsgaard har for nyligt døjet med et skadet ledbånd i armen i seks uger. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

- Det gør ondt. Men jeg kan sagtens klare det, og det hjælper med den støtteskinne, jeg har på. Jeg er bare glad for, at den trods alt ikke er brækket. Men jeg må desværre indse, at jeg er lidt klodset, siger politikeren, der nu skal gå med en støtteskinne de næste uger.

Den uheldige politiker er netop kommet sig over en skade i ledbåndet i samme arm.