Den morddømte Peter Madsen, som afsoner en forvaringsdom for mordet på Kim Wall, er blevet gift bag tremmer. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Peter Madsens kone står frem: - Jeg elsker ham

13. jan, 10:27
- Jeg elsker og respekterer min mand, skriver Jenny Curpen, der for få uger siden blev gift med den morddømte Peter Madsen.

 ’Sindssyg kælling’ og ’syg i hovedet’.

LÆS OGSÅ: Ansat død efter fald fra lift i tredje sals højde

Sådan lyder to af de mange kommentarer, som Jenny Curpen har modtaget, efter det i weekenden kom frem, at hun er blevet gift med Peter Madsen.

Den 39-årige russiske kvinde blev i sidste måned gift med den morddømte opfinder, der afsoner en livstidsdom for mordet på den svenske journalist Kim Wall.

B.T. kunne i går afsløre, at parret i december blev gift i Herstedvester Fængsel i Albertslund, og siden da har Jenny Curpen, der beskriver sig selv som kunstner og aktivist, modtaget hundredvis af kommentarer på Facebook.

De mange beskeder har fået den nygifte kvinde til tasterne.

- I løbet af de sidste 15 timer har jeg fået tusindvis af mærkelige, dumme, absurde og aggressive kommentarer, beskeder og trusler fra så mange såkaldte normale, lovlydige, gode mennesker, mænd og kvinder, som hader vold så meget, at de er klar til at tage livet af både min mand og mig, skriver hun.

I opslaget skriver Jenny Curpen, der er bosat i Finland, at hun elsker og respekterer Peter Madsen, der i foråret 2018 blev idømt livstid for drab på Kim Wall. Han blev også dømt for andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter, usømmelig omgang med lig og overtrædelse af reglerne om sikkerhed til søs.

- Jeg elsker og respekterer min mand. Jeg er stolt af ham og 49 år af hans både menneskelige og professionelle liv - med undtagelse af én dag som var og altid vil være en tragedie, skriver den russiske kvinde på det sociale medie.

Jenny Curpen skrev sin Facebook-opdatering søndag eftermiddag, og mandag formiddag har hun fået omkring 1.600 kommentarer.

- Tror hun trænger til hjælp, skriver en bruger i kommentarfeltet, hvor en anden Facebook-bruger opfordrer Jenny Curpen til at søge professionel hjælp.

Se hele opslaget her: