Den morddømte Peter Madsen, som afsoner en forvaringsdom for mordet på Kim Wall, er blevet gift bag tremmer. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Peter Madsen er blevet gift i fængslet

12. jan, 13:50
Ægteskabet blev indgået bag lås og slå med en 39-årig russisk kvinde, der både er kunstner og aktivist.

Selvom Peter Madsen har udsigt til at tilbringe resten af livet bag tremmer, har det ikke forhindret ham i at indgå et ægteskab med en 39-årig russisk kvinde, skriver eb.dk. I fængslet afsoner han en forvaringsdom efter et planlagt og brutalt mord på den svenske journalist Kim Wall.

LÆS OGSÅ: Dagpengesats - S-bagland kræver indgreb nu

Hans nye hustru bærer navnet Jenny Curpen. Hun bekræfter, at hun oprindeligt stammer fra den russiske hovedstad Moskva. Selvom selve vielsen fandt sted inden jul, offentliggjorde parret først ægteskabet den 8. januar i år på Facebook, da de ændrede deres profilstatus til, at de blev gift med hinanden. 

Ifølge Ekstra Bladet er den 39-årige kvinde både kunstner og aktivist. Og tidligere har hun blandt andet postet fotos fra Refshaleøen i København på sin Instagram-profil. Det var netop på Refshaleøen, at den tidligere raket- og ubådsbygger havde sin daglige gang i Raket-Madsens Rumlaboratorium. 

Hans nye kone har også delt tegninger af sin mands tre selvbyggede ubåde ved navn Kraka, Freya og UC3 Nautilus. Det var på sidstnævnte båd, at det brutale mord på Kim Wall fandt sted.  

Den 8. juni 2019 slog hun et opslag op med et billede af Peter Madsen og et link til en engelsk tekst om ham. 

- Jeg håber ikke at blive fuldstændig forstået, men  jeg kan i det mindste prøve, skrev hun ifølge eb.dk i opslaget.

Det fremgår af hendes Instagramkonto, at ægteskabet blev indgået den 19. december sidste år. 

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fik ægteparret to timer sammen i forbindelse med giftermålet. Det er ikke Peter Madsens første ægteskab. I 2011 blev han nemlig gift for første gang på Københavns Rådhus.  

LÆS OGSÅ: Lokomotivfører fyret - Påkørte dement mand