Pernille Rosendahl og Kristian Jensen stod frem med deres forhold i begyndelsen af december. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Pernille Rosendahl afslører: Sådan blev vi kærester

15. jan, 18:28
Pernille Rosendahl havde ikke forestillet sig, at nyheden om hendes forhold til Kristian Jensen kom som en overraskelse for mange.

I Radio4-programmet "Det sidste måltid" fortæller sangerinden Pernille Rodendahl ifølge Ekstra Bladet, at hun og kæresten, Venstre-politikeren Kristian Jensen, er meget forskellige og langtfra enige om alle politiske spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Midt i politisk stormvejr: Kristian Jensen får særlig hilsen fra Pernille Rosendahl

- Men vi har bare valgt at se det som en styrke. Kristian startede med at blive min bedste ven, som jeg aldrig nogensinde kedede mig med. Det er ikke så tit, at man får en så fin ven. Så det har været meget naturligt for os, at vi er landet der, hvor vi er, siger den 47-årige sangerinde.

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har kendt hinanden i mange år, og Pernille Rosendahl fortæller, at det først er for nylig, at det har udviklet sig romantisk.

Det var da også en overraskelse af de store, da parret i begyndelsen af december stod frem som kærester.

- Det er åbenbart kontroversielt, at to forskellige mennesker kaster kærligheden på hinanden. Vi vidste jo begge godt, at det ville give en form for genklang, når vi stod frem og sagde, at vi var blevet glade for hinanden. Men jeg tror ikke, at der var nogen af os, der i vores vildeste fantasi havde troet, at der skulle blive så mange stærke holdninger til det, siger hun.

Romancen kostede Kristian Jensen ægteskabet med Trine Overmark Jensen. De var gift i knap 21 år og har sammen tre sønner.

Pernille Rosendahl har en søn sammen med musikeren Johan Wohlert.

LÆS OGSÅ: Ansatte må ikke drikke sodavand: Risikerer fyreseddel