20200814091202425_1000
Musiker Wafandelydmuren, da han i 2011 udgav det glade nummer "Gi' mig et smil", og succesen blev fulgt op af flere dansksprogede hits. Derudover har han i mange år været dommer i talentprogrammet "Voice Junior", som senest blev vist på Kanal 5 i foråret 2019. (Arkivfoto) Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Pensioneret popstjerne kridter danseskoene

24. aug 2020, 13:09
Wafande er blandt deltagerne i årets udgave af den uhyre populære dansedyst "Vild med dans".

Musikaliteten og takterne må være helt på rygraden, når Wafande tager en svingom i årets udgave af "Vild med dans".

Den kendte musiker er nemlig blandt årets nydansere, som skal lære at mestre alt fra tango til cha-cha-cha.

Det afslører TV2.

Den 37-årige reggae-, dansehall- og soulstjerne meddelte sidste år til stor overraskelse, at han indstillede sin karriere som udøvende artist til fordel for at sidde i studiet og skrive sange, men nu træder han ud af det en stund og kridter altså danseskoene.

Til tv-kanalen fortæller Wafande, at han er mest nervøs for tøjet.

- Det er sjældent, jeg hopper i en stram silkebuks med blonder, men stylisterne er jo pissedygtige, så jeg håber, det bliver godt, lyder det fra Wafande.

Den 198 centimeter høje herre håber, han har en musikalsk fordel i dansedysten:

- Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve at synge lidt, mens jeg danser. Det kunne være megasejt, siger han til tv2.dk.

Årets første kvindelige nydanser blev tidligere på måneden annonceret, og hun sætter samtidig rekorden som den ældste deltagere nogensinde i den danske udgave af dansedysten.

Den 74-årige dansktopsangerinde Hilda Heick hopper også i danseskoene, når TV2 blænder op for den 17. sæson den 2. oktober.

Det samme gør tv- og radiovært Sara Bro, Badehotellet-skuespillerinden Merete Mærkedahl og den 18-årige skuespiller Albert Rosin Harson, kendt fra TV2's julekalendere "Tinkas juleeventyr" og "Tinka og Kongespillet".

Værtsparret er atter Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald, mens holdet af professionelle dansere består af rutinerede navne som Silas Holst, Mie Martha Moltke, Michael Olesen, Karina Frimodt, Morten Kjeldgaard og Mille Funk.

Og så er der comeback til Mads Vad, som sprang sæson 16 over, men vender tilbage efter endt barsel.

"Vild med dans" får premiere på TV2 den 2. oktober.

/ritzau/