Prins Joachim og prinsesse Marie har forladt Danmark for at vende tilbage til Frankrig. (Arkivfoto) Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Paris: Prinsesse Marie bekymret på sin søns vegne

14. maj, 19:20
Selvom prins Joachims og prinsesse Maries søn prins Henrik lider af astmatisk bronkitis, er familien vendt tilbage til den franske hovedstad Paris.

Prins Joachim er vendt tilbage til Paris i Frankrig sammen med prinsesse Marie og parrets børn. Men over for Billed-Bladet løfter Marie sløret for, at hun er bekymret på prins Henriks vegne, fordi han lider astmatisk bronkitis. 

LÆS OGSÅ: Hjemmeplejer fængslet - rippede ældre og rejste til Monaco

- Det er også svært at holde børn inden døre hele tiden i så lang tid. Men vi må holde afstand og passe meget på. Det tager jeg meget, meget alvorligt. Vi skal tage denne forfærdelige virus alvorligt, siger prinsesse Marie til ugebladet.

Planen er, at Joachim i Paris skal genoptage sin lederuddannelse i det franske militær. Uddannelse blev afbrudt, da parret for en stund vendte tilbage til Danmark, fordi prins Henrik,  som udviste sygdomstegn, skulle undersøges på Rigshospitalet i København.

Men nu er familien altså tilbage i den franske hovedstad, hvor de skal iføre sig masker og handsker, hvis de forlader hjemmet.

LÆS OGSÅ: Kendis-kærestes 15-årige datter er død