Stefan Singh Kailay starter d. 1. februar som pressechef for Danske Bank, selvom han var redaktør på Berlingskes Business redaktion under hvidevask-sagen. Foto: Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Journalist var med til at afsløre hvidvask-skandale: Nu skal han hjælpe Danske Bank

8. jan, 09:03
Danske Bank hyrer ny pressechef fra Berlinske, der var med til at afdække skandalen om hvidvask i bankens estiske filial.

Den nuværende virksomhedsredaktør hos Berlingske, Stefan Singh Kailay, får job som pressechef for Danske Bank. Det skriver Børsen.

På Berlingske har han fungeret som redaktør på virksomhedsredaktionen, mens han også har været redaktør fo avisens såkaldte pengegruppe. Stefan Singh Kailay starter i jobbet som pressechef den 1. februar.

Han har i de seneste knap tre år været tilknyttet Berlingskes Business-redaktion, og dermed har han været på avisen i en stor den af den periode, hvor avisen har afdækket sagen om hvidvast af penge i Danske Banks estiske filial.

LÆS OGSÅ: Styrelse glemte hundredvis af sager om arbejdsskader: Borgere måtte vente på erstatning i månedsvis

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

I bogen 'Beskidte milliarder', der kaster lys over skandalen i Danske Bank, sender forfatterne en særlig tak til Stefan Singh Kailay for "at holde Berlingskes læsere opdateret om sagen". 

Ifølge Børsen skriver Stefan Singh Kailay på sin LinkIn-profil, at han glæder sig til at skifte over til jobbet i Danske Bank fra d. 1. februar og fortsætter:

"Danmarks største bank spiller en afgørende rolle i vores fælles finansielle infrastruktur, og jeg glæder mig til at bidrage til at binde forretningen og kommunikationen endnu stærkere sammen."