Olsen medskyldig i Heath Ledgers død?

5. aug 2008
Kæresten MaryKate Olsen beder om retslig immunitet.

Den 22. januar døde den amerikanske skuespiller Heath Ledger af en dødelig blanding af sovepiller og smertestillende og antidepressiv medicin.

Men præcis hvad der skete den skæbnesvangre dag er fortsat omgærdet af mystik. Det handler blandt andet om, hvad der skete efter Heath Ledgers blev fundet livløs af kærestens massør - eller rettere den formodede kæreste.

Endnu har Mary-Kate Olsen således ikke villet bekræfte - eller afvise - at hun havde en forhold til den 28-årige Heath Ledger.

Og nu er Mary-Kate Olsen så klar til at fortælle, hvad hun ved. Og det er tilsyneladende ikke småting. I hvert fald har hun krævet total retslig immunitet til gengæld for at afsløre sandheden, skriver Daily Telegraph.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Hun vil med andre ord have en garanti for, at hun - lige meget hvad hun afslører - ikke risikerer at få en straffesag på halsen. Hun kan med andre ord have spillet en direkte eller inddirekte rolle i hans død.

Siden Mary-Kates opsigtsvækkende udmelding er der spekuleret i, at Heath Ledger måske kunne være reddet.

Da massøren fandt Heath Ledger livløs ringede han således ikke omgående efter en ambulance. Han ringede i ni minutter forgæves til Mary-Kate Olsen. Først da han fik fat i hende blev der ringet efter hjælp.

faktaboks