OB fik Bababank

10. aug 2008
Med et vaskeægte hattrick satte Baba Collins en effektiv stopper for OBs sejrsrække da FC Midtjylland overtog førstepladsen med en 40sejr.

Efter tre kampe uden at være prangende fandt FC Midtjylland endelig melodien, da hidtil ubesejrede OB kom på besøg i Herning. Førsteviolinen blev spillet af nigerianske Baba Collins, som inden de to hold gik til pause havde scoret tre gange og dermed reelt afgjort opgøret.

Modsat havde de fynske tropper ualmindelig svært ved at få det til at spille. Efter tre sejre i de tre første kampe kom de i menneskehænder mod sidste sæsons sølvvindere.

Et tungt OB-forsvar var allerede efter 20 minutter blevet overspillet adskillige gange, og problemerne var allerede her bøjet i neon på lystavlen; Baba Collins - OB: 2-0. Og han fuldendte sit hattrick, da han fem minutter før pausen sendte bolden ind bag Arek Onyscko igen.

Men også i den anden ende af banen var der markant forskel. FC Midtjyllands Winston Reid viste hvordan, man skal stoppe den ellers så formstærke Djiby Fall. Senegaleseren blev for første gang i sæsonen holdt effektivt ude af kampen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Efter pausen magtede gæsterne ikke at kæmpe sig tilbage i kampen, og ydmygelsen blev total, da den tidligere OB-angriber Kim Christensen udnyttede endnu en blunder i den fynske bagkæde. 4-0. Ikke et mål for meget.

faktaboks