Nyhedsavisens ejer: Jeg giver aldrig op

23. jul 2008
Nyhedsavisens ejer Morten Lund meddeler, at aktionærerne er blevet enige om vilkårene for at tilføre penge til avisens drift. Han undskylder, at forhandlingerne har trukket ud. Regnskabet bliver indsendt i morgen.

Regnskabet for selskabet bag Nyhedsavisen bliver indsendt i morgen. Det meddeler ejer Morten Lund.

Regnskabet er forsinket, og det har påkaldt sig opmærksomhed i en række medier. Men aktionærerne i selskabet 365 Media Scandinavia A/S, der ejer Nyhedsavisen, er nu blevet enige om vilkårerne for at tilføre de fornødne penge til at fortsætte driften i Nyhedsavisen og Morgendistribution Danmark.

Det skriver Morten Lund i en pressemeddelelse på sin personlige hjemmeside, lundXY.com.

Et mindre mirakel

Han undskylder samtidig, at forhandlingerne mellem aktionærerne har trukket ud.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg medgiver, at det kan virke uprofessionelt - som de lærde, eksperterne og min mor har valgt at antyde - men det er et mindre mirakel, at tingene er lykkedes - midt i en sommerferie og en finansiel krisetid hvor selv Korsbæk er i knæ, skriver Morten Lund.

Han understreger, at han stadig har absolut kontrol med selskabet og er glad og stolt over resultatet af forhandlingerne.

- Jeg giver ALDRIG op – om jeg så skal ende som ham Monty Python-ridderen, der råber og skriger - selv om han har mistet både arme og ben, skriver Morten Lund.

Læs hele pressemeddelelsen HER.

faktaboks