- Jeg har tidligere på forskellige platforme oplevet artikler, der handler om mig selv, og som handlede om, hvor ulækker jeg var. Det kan jeg godt bære. Men når man går efter mit levebrød, jeg er ansat og ikke ejer af stedet, så er man med til at smadre folk, siger Anahita Malakians til Berlingske. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Politiker arbejder på burgerbar: Nu bliver stedet hængt ud på nettet

3. okt 2019
Anahita Malakians blev ikke valgt ind i Folketinget for Nye Borgerlige. Nu bliver hendes arbejdsplads beskrevet som "naziburger".

“Naziburger”. Det er ordet venstrefløjsmediet Konfront bruger til at beskrive burgerbaren The Barn. Det skriver Berlingske.

Tidligere folketingskandidat for Nye Borgerlige og nuværende medarbejder på burgerbaren, Anahita Malakians, bliver i Konfront også beskrevet som højreekstremist. Hun kalder artiklen for usmagelig.

- Jeg har tidligere på forskellige platforme oplevet artikler, der handler om mig selv, og som handlede om, hvor ulækker jeg var. Det kan jeg godt bære. Men når man går efter mit levebrød, jeg er ansat og ikke ejer af stedet, så er man med til at smadre folk, siger Anahita Malakians til Berlingske.

LÆS OGSÅ: V-politiker afslører: Jeg har haft over 100 sexpartnere

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

"Kujonagtigt"

Artiklen i Konfront beskriver, hvordan Anahita Malakians har åbnet burgerbaren i Københavns Nordvestkvarter, efter hun ikke blev valgt til Folketinget ved valget den 5. juni. Det har hun dog ikke, men er i stedet medarbejder. Hun svarer på Facebook igen på kritikken.

- Jeg har næsten ikke ord for hvor kujonagtigt og lavt det er at synke til dette niveau og ramme en person på deres levebrød i stedet for deres politiske holdninger, skriver Anahita Malakiansblandt andet på Facebook.

Utilstedelige venstrefløjsekstremister går til angreb på mit levebrød!! I dag kan man læse i et venstrefløjsmedie,...

Posted by Anahita Malakians on Wednesday, October 2, 2019

Anahita Malakians fortæller til Berlingske, at hun overvejer at melde Konfront til politiet, og at burgerbaren i øvrigt er blevet taget godt imod af borgerne i området omkring Københavns Nordvestkvarter og Nørrebro.

Berlingske har uden held forsøgt at få en kommentar fra Konfront.

LÆS OGSÅ: V-politiker vakte opsigt med sexudtalelse: Nu går Venstreledelse ind i sagen