Lars Løkke bliver svinet til og truet af en anden politiker på Facebook. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

"Nye Borgerlige"-bestyrelsesmedlem sviner Løkke: ”Må kugleregn og voldtægter følge dig og dine”

2. jan, 15:46
Mads Maretti Funder erklærede på Facebook, at han ønskede, at den tidligere statsminister blev voldtaget.

Et bestyrelsesmedlem i Nye Borgerlige svinede Lars Løkke Rasmussen (V) til, da den tidligere statsminister havde lagt sin nytårstale på Facebook nytårsnat.

”Må det blive det sidste, vi ser til dit landsforræderiske fjæs…Må kugleregn og voldtægerne følge dig og dine, som du har stemt det for os andre”, skrev Mads Maretti Funder på opslaget med Lars Løkke Rasmussens tale. 

LÆS OGSÅ: Jobcentrets råd til ledige Pia - Gå på efterløn

Mads Maretti Funder var næstformand for Nye Borgerlige i Vejle. Men han har siden, han skrev sin kommentar, trukket sig fra posten. Vejle Amts Folkeblad har forsøgt at få en kommentar fra den tidligere næstformand, men han har ikke ønsket at udtale sig. Hans kommentar er efterfølgende blevet slettet på Facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det er over grænsen

Avisen har også været i kontakt med Nye Borgerliges pressechef, der har givet opslaget videre til partiets forretningsudvalg.

- Det er langt over grænsen, når man som her opfordrer til vold mod landets tidligere statsminister. Jeg tager straks initiativ til, at vi behandler sagen i løbet af dagen. Inden vi træffer en afgørelse om eventuel eksklusion, skal vi lige høre, hvad Mads Funder selv har at sige. Men det er ikke godt det her, siger næstformand for Nye Borgerlige Peter Seier Christensen til avisen.

Det er ifølge Vejle Amts Folkeblad ikke første gang, at Mads Maretti Funder raser på Facebook:

LÆS OGSÅ: Forlod Alternativet - Nu starter han nyt parti

” Føler I jer trygge. Er jeres børn trygge. Radikale, SF og Enhedslisten burde ikke bare have røde ører...De burde sigtes, dømmes og straffes. Som de landsforrædere der er. Alle med en IQ på over 65 burde tænke over, hvilket parti der arbejder for et tryggere Danmark”, skrev han den 15. december.

Torsdag eftermiddag oplyser Peter Seier Christensen, at Mads Maretti Funder ikke længere er en del af partiet.

- Jeg blev orienteret om det her i formiddags, og så har jeg taget fat i forretningsudvalget, som har kompetencen til at ekskludere medlemmer. Vi var enige om, at det var så grov en udtalelse, at det måtte vi gøre, siger han til Ekstra Bladet.