Ny hip natklub åbner

24. okt 2008
I aften åbner det nye insted i Københavns natteliv. emma er blevet lavet om, og det fejres i aften med grand opening af de nye lokaler med VIP gæster på den røde løber

Karel van Mander er navnet på den nye trendy natklub i Lille Kongensgade 16 i København. Hele natklubben er blevet renoveret, og alt gammelt inventar er smidt ud og erstattet med nyt.

Mads Damgaard, der er daglig leder af den nye klub fortæller:

"Vi har renoveret alt helt fra bunden. Samtidig har vi ændret navn. Vi ønsker at føre klubben tilbage til sine rødder - deraf navnet Karel van Mander", siger han.

Karel van Mander var en kendt barok-maler, der levede fra 1609 til 1670. Han brugte lokalerne til at male portrætter af blandt andet Christian den IV og Leonora Christine. Hurtigt blev han en af de ledende kunstnere i Hoffet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

"Vi vil gerne give gæsterne en glad og eksklusiv oplevelse, når de går i byen. Ved at inddrage bygningens historie i natklubbens udtryk, har vi forsøgt at skabe en større oplevelse hos gæsterne, når navnet, stedet, indretningen og det hele har en rød tråd," siger Mads Damgaard,

I tidernes morgen af kunstmaleren brugte lokalerne blev der ofte holdt fest i Karel van Manders Gaard. Royale og adelige gæstede festerne, og blev dengang kaldt for Kongens Klub.

Det er i aften, at den store åbning finder sted, og der ventes et væld af VIP gæster, der vil komme og betræde den røde løber mellem 22 og 23.

Vild med dans

Deltagerne fra Vild med Dans på tv2, der i aften danser i semifinalen har meldt deres ankomst til åbningen af Karel van Mander, og Mads Damgaard glæder sig helt vildt til at feste med dem.

faktaboks