Karen Rosenberg er lettet efter at en prøv viste, at borreliaen ikke er gået i nervesystemet. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Nu er der nyt fra syg dansk sangerinde

8. dec 2019, 22:58
Karen Rosenberg er i bedring. Hun afslører på Instagram, at hendes sygdom ikke er gået i nervesystemet.

Sangerinden Karen Rosenberg afslørede i november, at hun var lagt ned efter at have fået diagnosen borrelia. En infektionssygdom man får fra et skovflåtbid, som kan gå i nervesystemet.   

Det betød, at hun har været sygemeldt fra sit job som radiovært på P8 Jazz. Men nu er der godt nyt. Det fortæller den 44-årige sangerinde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Dansk sangerinde ramt af frygtelig sygdom: Aflyser alt

”Heldigvis har den prøve jeg fik taget for 2 uger siden af spinalvæsken vist, at Borraliaen IKKE er neurologisk. Kæmpe hurra. Til gengæld har jeg haft latterligt ondt i hovedet, siden testen blev lavet og har nærmest ikke kunnet være lodret siden”, skriver Karen Rosenberg og fortæller samtidig, at hun har fået et blodplaster på Hvidovre Hospital, der har gjort det lidt nemmere for hende at stå op.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller alvorligt syg - Uvisheden er det værste

Se opslaget herunder:  

Vis dette opslag på Instagram

Kære venner. En lille update på den sidste af slagsen. Først og fremmest 1000 tak for alle de fine beskeder jeg har fået af så mange af jer ❤ heldigvis har den prøve jeg fik taget for 2 uger siden af spinalvæsken vist at Borraliaen IKKE er neurologisk. Kæmpe hurra. Til gengæld har jeg haft latterligt ondt i hovedet siden testen blev lavet og har nærmest ikke kune være lodret siden. Det kulminerede igår med at jeg fik et såkaldt blodplaster/blood patch på Hvidovre Hospital. Det har hjulpet lidt og det er virkeligt rart selvom jeg stadig er ret ør i hovedet og har gele i benene. Men nu forsøger jeg i dag for første gang i 3 uger at være lodret mere end 10 min og være lidt social og tage hen og ønske mine veninder glædelig jul 😘🤶❤ håber i alle har en dejlig julelørdag Kanelkys fra K

Et opslag delt af Karen Rosenberg (@rosenkaren) den