Foto: Ntb Scanpix/Reuters/Ritzau Scanpix

Politiet efterlyser mand i Hagen-sag: Offentliggør video

1. jul 2020, 11:05
En mand, der blev set uden for Tom og Anne-Elisabeth Hagens hjem i 2018, efterlyses nu af norsk politi.

Norsk politi efterlyser nu et muligt vidne i sagen om milliardæren Tom Hagen, der er mistænkt for at have dræbt sin hustru.

Manden, som politiet nu efterlyser, er set i nærheden af Tom og Anne-Elisabeth Hagens hjem, den dag milliardærfruen forsvandt.

Det skriver norske medier, heriblandt VG.

I forbindelse med efterlysningen har norsk politi offentliggjort en video, hvor man kan se manden bevæge sig i nærheden af Sloraveien om formiddagen den 31. oktober 2018.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger, der peger på, at manden har været involveret i Anne-Elisabeth Hagens forsvinden. Han har således blot status som vidne. Derfor vil politiet gerne i kontakt med manden.

- Politiet har foreløbig ikke identificeret manden på videoen. Vi beder derfor manden selv, eller de som mener at vide, hvem han er, tage kontakt til politiet, siger politiets anklager Haris Hrenovica i en pressemeddelelse.

På videoen ser man også to kvinder og en anden mand. Politiet skriver, at de ikke umiddelbart har nogen relevans for efterforskningen.

- Politiet har i sagen indhentet cirka 6000 timer med videoovervågning. Det er en krævende proces at gennemgå dette omfattende materiale og sætte det i system med andre oplysninger, som kan være relevante, siger Haris Hrenovica.

Anne-Elisabeth Hagen har været savnet siden 31. oktober 2018. Hun forsvandt ifølge politiet fra sit hjem på Sloraveien i Lørenskog mellem klokken 9.15 og 13.30.

Hendes mand, Tom Hagen, kom hjem klokken 13.30 og kontaktede selv politiet.

Tom Hagen blev den 28. april anholdt og sigtet for drab eller medvirken til drab. Tom Hagen afviser at have noget med sin hustrus forsvinden at gøre.

/ritzau/