Nøgenfoto og stavefejl: Se syv vilde fyringer

27. nov 2013, 13:30
Det kan koste jobbet at købe rugbrød i arbejdstiden eller at klæde sig forkert ud til Halloween.

Laila blev fyret for at købe et rugbrød, Bente blev fyret for ikke at bede morgenbøn, og Thomas blev fyret for at rette en stavefejl.

Avisen.dk skriver jævnligt om de besynderlige grunde til, at folk bliver fyret fra deres job. Nu har redaktionen samlet en liste med de syv skøreste fyrings-historier, vi kan komme i tanke om.

7. Pizzamand fyret for at holde fri på helligdag

På syvendepladsen har vi historien om chefen for den lokale pizzahut i Elkhart i staten Indiana i USA. Han nægtede at holde restauranten åben på helligdagen Thanksgiving, og det kostede ham jobbet. Læs hele historien her.

6. Fyret for at lufte bikini hos fastfood-gigant

I afdelingen for vilde fyrings-historier finder vi også historien om to tidligere ansatte i fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken (KFC). De blev fyret, fordi de fyldte firmaets gigantiske håndvask op med vand og badede i den iført bikinier. Som om det ikke var nok, tog de også billeder af den bizarre badetur, som de lagde på Myspace.com. Læs hele historien her.

5. Se Playboy-billede der kostede Jessica jobbet

Lidt for meget bar hud spillede også ind, da 33-årige Jessica Zielinske fra Minnesota mistede sit job som reklamesalgschef i virksomheden Charter Communications. Hun blev fyret, fordi hun optrådte på forsiden af Playboys' udgivelse Hot Housewives. Læs hele historien her.

4. 46-årige Laila fyret for at købe rugbrød

På fjerdepladsen kommer 46-årige Laila Wiese Nielsen. Hun blev fyret fra sit job i Aabenraa Kommune, fordi hun købte et rugbrød i arbejdstiden. Læs hele historien her.

3. Fyret fordi jeg ikke ville bede morgenbøn

I 2009 mistede 53-årige Bente Andersen sit job i Kristelig Fagforening i Odense. Ifølge hende selv skyldtes det, at hun ikke var troende. ”Jeg blev fyret, fordi jeg ikke bad bordbøn eller kom i menigheden, det er jeg slet ikke i tvivl om,” fortalte hun til Avisen.dk. Læs hele historien her.

2. Halloween-udklædning koster 22-årig jobbet

22-årige Alicia Ann Lynch fra Michigan valgte til firmaets Halloween-fest at troppe op klædt ud som offer for terrorbomberne under forårets Boston Maraton. Det skulle hun aldrig have gjort. Læs hele historien her.

1. Rengøringsmand fyret for at rette stavefejl

På førstepladsen finder vi Thomas Johnsen, der var ansat af ISS Rengøring og gjorde rent hos firmaet Royal Canin. Mens han støvede af, fik han tilfældigt øje på en reklame med en stavefejl, og af ren og skær hjælpsomhed lagde han en post-it, hvor han gjorde venligt opmærksom på fejlen. Det faldt dog ikke i god jord hos Royal Canin. De kontaktede ISS, som bortviste Thomas Johnsen med øjeblikkelig virkning. Læs hele historien her.