- Hos Netflix er det sidste, vi ønsker, at kunderne betaler for noget, de ikke bruger, lyder det fra Netflix. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Netflix suspenderer flere hundredetusinde brugere

23. maj 2020, 12:20
Streaminggiganten vil ikke lade deres brugere betale for noget, de ikke får gavn af. Derfor er de nu begyndt at stoppe betalingen fra flere hundredetusinde brugere verden over.

Kender du det, at man betaler til noget, man reelt ikke bruger?

Hvis du er en af dem, vil du måske synes godt om Netflix' nye initiativ, der skal gøre det op med inaktive brugeres pengespild.

Den amerikanske streamingtjeneste har netop lanceret et nyt initiativ, hvor de holder øje med deres brugeres aktivitet. Betaler man for Netflix, uden at gøre brug af det, så vil Netflix fremover stoppe betalingen. Det skriver BBC.

Ifølge et blogindlæg fra virksomheden, handler det på nuværende tidspunkt om flere hundredetusinde abonnenter, der af selskabet betegnes som inaktive, fordi brugeren ikke har streamet indhold i over et år.

- Hos Netflix er det sidste, vi ønsker, at kunderne betaler for noget, de ikke bruger. Vi beder alle, der ikke har set Netflix i et år, siden de tilmeldte sig tjenesten, bekræfte, at de vil beholde deres abonnement, lyder det fra selskabets chef for produktinnovation Eddy Wu ifølge BBC i blogindlægget.

Der er derfor heller ikke grund til at frygte, at ens abonnement pludselig stopper, hvis man ellers gør brug af det.

Netflix har oplevet en stor stigning i antallet af abonnenter i år, hvilket formentlig kan kobles sammen med coronapandemien, der har holdt mennesker verden over inden døre.

Såledesn har knap 16 millioner mennesker oprettet en profil på Netflix i løbet af årets første tre måneder. Det er næsten dobbelt så mange som de foregående tre måneder.