Bamsen på billedet har ikke noget med sagen at gøre. Modelfoto. Foto: Jumpstory

Mystik i jysk by: Hvem er manden med bamserne?

15. jun 2020, 16:01
Beskrivelsen af hændelsen vækker ganglang hos politiet.

Østjylands Politi fik søndag formiddag ved halv elleve-tiden en henvendelse fra en far, hvis syv-årige datter var blevet kontaktet af en fremmed mand på en legeplads ved Nattergalevej i Aarhus V.

Ifølge datteren havde manden siddet i sin bil og sagt til hende, at han ville give hende bamser. Ifølge faren havde pigen blot afvist manden, der ikke havde taget fat i hende eller virkede truende over for hende. Han havde blot talt til hende, og hun havde ikke virket utryg, da hun kom hjem. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport

Pigen beskrev manden som en ældre mand med hvidt hår og skæg. Han skulle være kørende i en lille gul personbil. Politiet kørte efterfølgende rundt i området i forsøget på at finde bilen eller manden for at få en snak med ham om, hvad hans hensigt havde været.

Det lykkedes dog ikke at finde frem til ham. Beskrivelsen af hændelsen og af manden minder dog om to episoder, der blev omtalt i ordensmagtens døgnrapport den 29. maj, og Østjyllands Politi vil nu forsøge at afklare, om der kan have været tale om den samme mand, som politiet var i kontakt med i forbindelse med de tidligere episoder.