Mor til tre fyret fra jobbet efter tre dage

27. sep 2013, 09:59
Anette Nørgaard Nielsen blev fyret fra jobbet hos Total Rengøring, fordi hun ikke måtte gøre rent hos fagforeningen 3Fs afdeling i Vejle.

40-årige Anette Nørgaard Nielsen blev i juli ansat som sommervikar hos det østjyske rengøringsselskab Total Rengøring. Men efter tre dage blev hun fyret igen, skriver BT.

Anette Nørgaard Nielsen havde fået til opgave at gøre rent hos 3F’s lokalafdeling i Vejle. Efter tre dage blev rengøringsfirmaets ledelse ifølge BT ringet op af næstformanden for 3F Vejle, som sagde, at Anette Nørgaard Nielsen ikke længere skulle møde op.

”Jeg fik at vide, at ‘hende kan vi jo ikke have til at gå her, når hun er kristelig’. Jeg blev helt paf og syntes det var underligt, men jeg måtte ringe til Anette og fortælle, at jeg var ked af det, men de vil ikke have du kommer der ud igen. Derfor kunne jeg ikke gøre andet end at opsige samarbejdet,” siger medejer af Total Rengøring Heidi Krause-Kjær til BT.

Martin Jensen fra 3F Vejle bekræfter ifølge BT, at rengøringsselskabet blev bedt om at sende en anden vikar. Men han afviser, at 3F bad om, at hun skulle fyres.

”En vikar, der kommer for at gøre rent i en kort sommerferie-periode i afdelingen, fortæller af sig selv afdelingens medarbejdere, at hun er medlem hos Krifa. Det er en unødvendig provokation af vores personale, der foranlediger, at afdelingens næstformand tager kontakt til vikarens firma, Totalrengøring, for at bede om at få en anden vikar fra firmaet til at gøre rent i 3F Vejle,” skriver han i en mail til BT.

Kilde: BT.dk