Politi, redningsmandskab og frivillige redningsfolk deltog i redningsaktionen. Se flere billeder fra redningsaktionen under teksten. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mor og søn reddet i dramatisk aktion: "Et mirakel"

11. feb 2020, 20:47
Redningsfolk blev skyllet i havet flere gange, da de ved en dramatisk redningsaktion reddede en mor og hendes søn op af havet.

- Det er et mirakel, at alle kom godt fra det.

LÆS OGSÅ: Ny industrioverenskomst kan løse problemer med mindsteløn i byggeriet: 'Dem, der kommer til at betale, er alle skiderikkerne'

Sådan siger Anders Thomsen til TV Midtvest efter han i søndagens vilde stormvejr blev en 41-årig mor og hendes otteårige søns redningsmand.

Kvinden og drengen blev ved middagstid skyllet i havet fra molen i Nørre Vorupør, og havde det ikke været for Anders Thomsen og hans kollegers vovemod, var det endt fatalt.

De trodsede det voldsomme vejr, trak i deres redningsdragter og løb ud på molen.

- Min kollega kom først og hoppede ned til drengen med det samme. Da jeg stod midt på molen kunne jeg mærke, at det var værre, end jeg havde troet, for alt var glat som brun sæbe, fortæller Anders Thomsen til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Chok i kongehus: Nu kommer skilsmissen

Redningsaktion Nørre Vorupør

Se flere billeder fra redningsaktionen under teksten. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det lykkedes at få både mor og søn i land i levende live og sendt på hospitalet. Også Anders Thomsen måtte en tur på hospitalet. Han blev skyllet af molen og landede på nogle sten. 

Udover at blive tjekket for hjernerystelse slog Anders Thomsen sit højre skinneben, fik et hold i ryggen og en bule over det ene øje. Ifølge TV Midtvest slap både mor og søn også fra den dramatiske episode uden store skader.

LÆS OGSÅ: Efter blodprop: TV2-profil scorer nyt topjob

Redningsaktion Nørre Vorupør

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Redningsaktion Nørre Vorupør

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Redningsaktion Nørre Vorupør

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix