Mor, må jeg få din pc, hvis du dør?

9. sep 2008
Hvad sker der i en familie, når mor får konstateret en alvorlig kræftsygdom? Hvordan reagerer hun selv, børnene og ægtefællen? Hvordan fortæller man børnene sandheden uden at skræmme dem unødigt, og hvordan holder man sammen på hverdagen trods alt?

Bogen ”Mor, må jeg få din pc, hvis du dør” giver en kræftramt familie stemmer. Børnene fortæller om deres tanker, ligesom vennerne, veninderne, ægtefællen, foræl­drene, behandlerne, lægerne og healeren gør det. Det nye univers, der opstår, når man bevæger sig fra sin almindelige verden ind i det underlige land, som kræftpatienten befinder sig i, kommer i denne bog til orde.  

Tre dage efter min kræftdiagnose var en sørgelig realitet, satte jeg mig til tastaturet for at skrive en kærlig og personlig farvelbog til min mand, mine fire børn og min nære familie. Men efterhånden som jeg kom igennem mit sygdomsforløb, blev det klart, at døden ikke nødvendigvis var en automatisk udgang på affæren, og bogen ændrede sig fra at være en farvelbog til at blive en bog, der handler om alle de tanker og udfordringer en kræftramt familie kommer ud for,” siger forfatteren Susan Binau. 

 

Håb i en svær tid

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Susan Binau og hendes familie håber at bidrage med en bog, der kan give cancerramte familier i Danmark håb og inspiration til at klare den svære tid.

Forfatterne ønsker at støtte Kræftens Bekæmpelses Rådgivning i Hillerød med 20 kr. pr. solgt bog. Pengene anvendes til arbejdet med kræftramte familier med børn.

 

 

faktaboks

Om forfatterne:

 

Susan Binau. Født 1964. Medstifter af konsulentvirksomheden Vfactor, netværks­portalen Netværd og Danmarks Enfant Terrible. Er desuden forfatter til bog om netværk og en efterspurgt foredragsholder.


Alan Binau. Født 1958. Direktør og partner i rådgivervirksomheden AS3 Companies. Arbejder professionelt i danske bestyrelser og er en efterspurgt foredragsholder. Er forfatter til en række erhvervsbøger. Har desuden en brændende interesse for musik og har i foråret 2008 udgivet sin første cd med sit band CEONEO