Moderne par får skemalagt sex

10. feb 2014, 07:25
Spontan sex er yt hos moderne forældre, viser ny undersøgelse.

Forførelsens ædle kunst må vige for en synkroniseret kalender, når moderne forældrepar skal have gang i lagengymnastikken.

En engelsk undersøgelse viser, at mange må planlægge forud og sætte et gammeldags kryds i kalenderen, når sexlivet skal passes ind i en travl hverdag. Det skriver pol.dk.

Det er forældrehjemmesiden 'Netmums', der har lavet en undersøgelse blandt deres fire millioner brugere. Og skal man tro svarene, bliver skemalagt sex den helt store trend i hos forældrepar i 2014.

Hele tre ud af fire af de adspurgte indrømmer, at de planlægger sex forud, og mange af dem skriver det ind i deres kalender.

Mindre sex til mænd med strygejern

Forudsigelsen falder sammen med et blogindlæg i New York Times af den amerikanske forfatter Lori Gottlieb, der hævder, at en mere lige fordeling af hjemmets huslige pligter nedsætter sexfrekvensen mellem par.

Hendes udsagn bygger blandt andet på en undersøgelse fra ’The American Sociological Review’ om ligestilling mellem kønnene i hjemmet, skriver pol.dk.

Den viser, at par har 1,5 gang mindre sex om måneden, når manden tager sig af strygning, vask og støvsugning, end hvis han holder sig til at ordne bil, lappe cykel og slå søm i væggen.