Millionærfamilie forsvundet efter brand

28. aug 2008
Hvad der så ud som en tragisk brand, har vist sig at være meget mere mistænkelig end som så, for millionærfamilien, der boede i huset er sporløst forsvundet.

Tirsdag morgen hærgede flammerne millionæren Christopher Fosters hus i Maesbrook ved den walisiske grænse i Storbritannien. Men hvad der umiddelbart lignede en tragedie, viste sig at være mere kompliceret end som så. For Foster, hans kone og 15-årige datter var sporløst forsvundet. Det skriver the Guardian.

Da flammerne var under kontrol fandt brandmændene resterne af tre heste, men familie var der ingen spor af. Dermed gik det op for politiet, at der muligvis kunne være tale om mere end en brand. En punkteret hestetransport stod desuden foran porten til millionærfamiliens hjem, og det gjorde det svært for brandmændene at komme ind i huset, der var i gang med at blive ædt op i flammer.

Havde millionæren hemmeligheder?

50-årige Chistopher Foster var en populær person i området, og var anset som en succesfuld forretningsmand, og han var multimillionær inden, han fyldte 30. Men den engelske kreditkrise lurede, og Foster havde udtalt til en nabo, at han da var lidt bekymret.

Foster havde tidligere været indvoleret i en afpresningssag, hvor to medarbejdere stod tiltalt for at have afpresset Foster for 100.000 pund, men de to tiltalte blev frikendt, og sagsøgte derefter Foster for falsk anmeldelse. Og da en konkurrent blev røvet i 2006, havde Foster fortalt en nabo, at det var hævn for, hvor mange problemer Foster havde haft med sine selskaber.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Lederen af efterforskningen, Jon groves, appelerede i går efter mulige vidner i sagen og efterspurgte, hvorvidt der var nogle som havde set familien i de forgående helligdage.

Endnu er der ingen som ved, hvad der skete med familien Foster. Om de var i det brændende hus, eller om de er forsvundet. Da huset er i fare for sammenstyrtning, har det været svært for politiet og brandmændene at foretage en grundig undersøgelse af huset, men det menes at kunne ske i dag.

faktaboks