Mette Frederiksen og Bo Tengberg skulle efter planen giftes til sommer, men det er ikke sikkert, at brylluppet bliver til noget i denne omgang. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Mette F.'s forlovede: Sådan hjælper jeg hende

28. maj 2020, 18:23
Statsministerens forlovede sørger for, at hjemmet hænger sammen, og der står mad på bordet, når Mette Frederiksen har travlt med at styre landet.

Der er nok at se til for Mette Frederiksen (S), der under coronakrisen har brugt mange af sine vågne timer på at styre landet gennem krisen. Derhjemme støtter statsministerens forlovede, filmfotograf Bo Tengberg, dog op så godt, han kan, skriver Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Socialrådgiveren Lone: Bevar coronakrisens færre krav til ledige

- Det bedste, jeg kan hjælpe med, er at være til stede og være støttende. Bare være der. Og så sørger jeg selvfølgelig for, at vores hjem hænger sammen, og at der er noget mad. At være en tilstedeværende mand, det tror jeg, er det bedste, jeg kan gøre, fortæller han til ugebladet.

De to skulle have været gift sidste år, men der kom Folketingsvalget i vejen for bryllupsplanerne. I år er det den globale corona-pandemi, der kan ødelægge parrets planer. Der er nemlig en reel risiko for, at brylluppet bliver udskudt igen, fortæller Bo Tengberg til Billed-Bladet.

Den 42-årige Mette Frederiksen har tidligere fortalt, at det i den grad har påvirket hendes liv, at hun er rykket ind i Statsministeriet. 

- Telefonen er aldrig slukket, og jeg skal altid være klar, selv om der kører Barnaby på tv'et. Jeg kan heller ikke lige sige: 'I aften tager jeg til bryllup og drikker mig halvberuset' – det er slut. For telefonen kan ringe når som helst, har hun tidligere sagt til B.T.

LÆS OGSÅ: Mette F. om sit nye liv: Det kan jeg ikke længere