20200622-151403-L-1920x1263we
Vild med dans-dommer fik tjansen med at lære statsministeren og hendes mand, Bo Tengberg, den særlige dans. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mette F. hyrede TV 2-kendis til særlig opgave

17. jul 2020, 21:12
Vild med dans-dommer Jens Werner fik jobbet med at undervise statsminister Mette Frederiksen i brudevals.

Selvom det er svært for en statsminister at finde åndehuller i en tætpakket kalender, var det afgørende for Mette Frederiksen forud for sit bryllup at få afsat tid til at lære brudevals.

Og ingen ringere end Jens Werner, der er kendt fra TV 2-programmet Vild med dans, fik tjansen med at lære statsministeren og hendes mand, Bo Tengberg, den særlige dans.

Det skriver Sjællandske.

Jens Werners danseskole ligger i Værløse, tæt på brudeparrets hjem i Hareskovby i Nordsjælland, og derfor var det oplagt, at det skulle foregå her.

Se billederne: Mette Frederiksen gift

TV 2-kendissen fortæller, at han blev stolt og beæret over at skulle hjælpe statsministeren.

- Parret var fantastisk hurtige til at lære, og de blev sendt hjem med mange rosende ord, siger Jens Werner til sn.dk.

Efter flere aflysninger blev Mette Frederiksen og Bo Tengberg endelig gift onsdag. Det skete i Magleby Kirke på Møn, hvor parret flere gange har holdt ferie.

Med til brylluppet var 90 gæster, heriblandt flere ministre, SF-formand Pia Olsen Dyhr, tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen og tidligere finans- og udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Brylluppet skulle have været afholdt sidste år, men da kom et folketingsvalg i vejen. Den 25. juni i år måtte parret igen udsætte deres store dag, da et rådsmøde i EU spolerede planerne. Rådsmødet fandt sted den 17. juli.


Der var store smil efter kirkehandlingen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix