Det var dette billede, der afslørede skandalen. Mændene er ikke fyrede medarbejdere, men derimod skræddere. Foto: Simon Dawson /Ritzau Scanpix

Gigantisk fyringsrunde, imens cheferne fik dyre jakkesæt

12. jul 2019
Deutche Bank har netop været igennem en gigantisk fyringsrunde, da cheferne fik taget mål til jakkesæt til en værdi af 15.000 kroner stykket.

Samme dag som 18.000 medarbejdere fra Deutsche Bank blev fyret, fik ledende medarbejdere taget mål til dyre skræddersyede jakkesæt. Det skriver Financial News ifølge Finans.dk

Hvert jakkesæt kostede mindst 1500 pund svarende til 12.000 kroner. Historien kom frem, da flere medier bragte et billede af to mænd, der forlod Deutsche Bank i London, til at illustrere historien om alle de fyrede medarbejdere. Det viste sig dog hurtigt, at de to mænd på billedet ikke var en del af de fyrede medarbejdere. De var derimod skræddere fra firmaet Fielding & Nicholson Tailoring, der netop havde været og tage mål til de skræddersyede jakkesæt.

Først havde Christian Sewing, topchef i Deutsche Bank, ingen kommentarer til historien, men i går kom han alligevel med en offentlig skideballe:  

- Jeg har overhovedet ingen forståelse for, at nogen på vores kontor i London i mandags bestilte skræddere til at tage mål til skræddersyede jakkesæt. Samme dag måtte vi fortælle mange aktiehandelsansatte, at de måtte forlade os, fordi vi lukkede deres afdeling. Denne adfærd er på ingen måde i overensstemmelse med vores værdier, lød reaktionen fra Christian Sewing.