Samme dag som 18.000 medarbejdere fra Deutsche Bank blev fyret, fik ledende medarbejdere taget mål til dyre skræddersyede jakkesæt. Det skriver Financial News ifølge Finans.dk

Hvert jakkesæt kostede mindst 1500 pund svarende til 12.000 kroner. Historien kom frem, da flere medier bragte et billede af to mænd, der forlod Deutsche Bank i London, til at illustrere historien om alle de fyrede medarbejdere. Det viste sig dog hurtigt, at de to mænd på billedet ikke var en del af de fyrede medarbejdere. De var derimod skræddere fra firmaet Fielding & Nicholson Tailoring, der netop havde været og tage mål til de skræddersyede jakkesæt.

Først havde Christian Sewing, topchef i Deutsche Bank, ingen kommentarer til historien, men i går kom han alligevel med en offentlig skideballe:  

Nyhedsbrevet A4 Morgen
- giver dig overblik

- Jeg har overhovedet ingen forståelse for, at nogen på vores kontor i London i mandags bestilte skræddere til at tage mål til skræddersyede jakkesæt. Samme dag måtte vi fortælle mange aktiehandelsansatte, at de måtte forlade os, fordi vi lukkede deres afdeling. Denne adfærd er på ingen måde i overensstemmelse med vores værdier, lød reaktionen fra Christian Sewing.