Rygterne svirrer: Vil Harry og Meghan afsløre alt?

13. jan, 07:51

De startede en lavine i det engelske kongehus, da hertugen og hertuginden af Sussex, bedre kendt som Meghan og Harry, meldte ud, at de ikke længere ville stå i den forreste kongelige række. De ville rykke baglæns, være mere private og på sigt selvernærende apanagefri mennesker.

LÆS OGSÅ: Megxit: Prins Harry kaldt til krisemøde

Hvad motivet er har ingen endnu helt afdækket, men engelske medier har spekulationer, kilder i kongehuset og masser at skrive om i disse dage.

Ifølge den engelske formiddagsavis The Sun er forholdet mellem dronning Elizabeth på den ene side, og Meghan og Harry på den anden, noget anspændt.

The Sun mener at vide, at hertugen og hertuginden har truet med at stille op til et stort interview, måske hos Oprah Winfrey, som tidligere har samarbejdet med prins Harry om et program til Apple's streamingtjeneste og som også, ret overraskende, deltog i parrets bryllup. 

LÆS OGSÅ: Madame Tussauds fjerner Harry og Megan

Truslen skal være reel. Meghan Markle’s PR-folk har allerede været i kontakt med Oprahs folk og vejen er allerede banet for at afslørende interview, der kan sætte det britiske kongehus i et meget dårligt lys.

Truslen om interviewet kommer i timerne før det store krisemøde, som dronning Elizabeth har indkaldt til. et møde der bliver holdt mandag med fremtrædende medlemmer af kongehuset tilstede - deribalndy både prins Charles og prins Andrew. Og et krisemøde, der skal bane vejen for en løsning for det unge pars tilbagetrækning fra deres royale pligter, deres fremtidige rolle i det royale hieraki og – måske – hele monarkiets fremtid.

Ifølge en kilde tæt på det engelske kongehus har Harry og Meghan kontaktet en lang række tv-stationer i USA med følere om interview.

 “Måske ser Harry og Meghan som forhandlingstaktik for der er ingen kongelige, der vil have deres beskidte vasketøj luftet i offentligheden. Måske kan de få flere penge, hvis de indvilliger i ikke at tale,” siger kilden ifølge The Sun.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører: Ramt af tabubelagt sygdom

Meghan Markle, der inden ægteskabet med Harry var skuespiller, skulle være klar til at tage låget af kedlen.

”Hun er klar til at fortælle sin side af historien. Meghan vil ikke længere finde sig i, at være tvunget til at tie,” siger kilden forud for det kongelige krisemøde i dag.

Prins William har udtrykt ‘tristhed’ over det brudte bånd mellem ham og prins Harry som ’Megxit’ er skyld i.