Hverken Jens Jonatan Steen (S), Anna Libak (V) eller David Trads (S) er kommet ind i Folketinget. Foto: Linda Kastrup / Niels Ahlmann Olesen / Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Medieprofiler vraget af vælgerne

6. jun 2019
Det bliver ikke i denne omgang, at journalisterne David Trads, Jens Jonatan Steen og Anna Libak får plads i Folketinget. Vælgerne har dumpet dem.

De tre medieprofiler David Trads, Anna Libak og Jens Jonatan Steen, der alle stillede op til Folketinget, må sande, at vælgerne vragede dem. 

Stemmerne for Nordsjællands Storkreds er nu optalte, og de afslører, at journalist og forfatter David Trads, der stillede op for Socialdemokratiet, ikke er kommet ind. Trads fik 2.779 personlige stemmer og bekræfter selv på Twitter, at det ikke var nok til et socialdemokratisk mandat i kredsen.

Samme skæbne har partifællen og chefredaktør på Netavisen Pio Jens Jonatan Steen lidt med sine 3.131 personlige stemmer. Han tog orlov fra sin stilling for at stille op i Sydjyllands Storkreds.

Tilbage i Nordsjællands Storkreds har 6.260 personlige stemmer heller ikke været nok til at sikre journalist Anna Libak et Venstre-mandat i kredsen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her