Mascha Vang vil smide trusserne med Paris

4. aug 2008
Den danske Paradisebabe Mascha Vang vil gerne feste med Paris Hilton. Vi ville drikke champagne og smide trusserne, siger hun.

I en afstemning har læserne af ekstrabladet.dk kåret den tidligere Paradise-babe Mascha Vang som Danmarks svar på Paris Hilton. Mascha Vang løb med titlen i konkurrence med blandt andet Anni Fønsby og tv-baronessen Caroline Flemming.

Og i et interview med avisen fortæller Mascha Vang, at hun ville elske at feste igennem med den rigtige Paris Hilton.

- Det ville være fedt, at få lov til at feste igennem med hende. Men vi ville nok være ret dårligt selskab for hinanden. Vi ville drikke champagne og smide trusserne, siger hun til ekstrabladet.dk.

Mascha vang mener i øvrigt, at hun har en god portion Paris Hilton i sig. Den største forskel er millionerne, mener hun.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Om Paris Hilton siger hun:

- Hun er en sjov medieperson, som jeg har moret mig meget over. Jeg gad da godt være hende en weekend. Eller resten af livet.

- Hun er ikke det bedste forbillede for yngre teenagepiger, da hun en gang imellem roder sig ud i nogle ting, som ikke er så smarte. Men samtidig er hun en stærk, selvstændig kvinde, som er ligeglad med, hvad andre tænker, siger Mascha Vang til ekstrabladet.dk.

faktaboks