Marys veninde forfulgt af dansk forfatter

2. sep 2008
Marys skandaleombruste veninde, Amber Petty, anklager nu forfatteren Trine Villemann for at forfølge hende på Facebook.

Den kontroversielle forfatter Trine Villemann, der har skrevet den afslørende bog  '1015 København K'  om kongehuset, bliver nu anklaget for at forfølge Marys veninde, Amber Petty, på Facebook.

Ifølge den australske avis The Telegraph har Trine Villemann taget kontakt til Amber Petty på Facebook, efter bogen er udkommet i Australien.

- Hun sendte mig en ulækker besked på Facebook med et skræmmende billede af hende selv, hvor hun havde hvid make up på og et underligt udtryk. Og foran hende stod en der lignede Manden Med Leen, fortæller Amber Petty til den australske avis.

Angiveligt opfordrede Trine Villemann Amber Petty til at læse bogen og havde desuden tilbudt sig som gæst i Amber Pettys morgenshow.

- Men det er vi ikke interesserede i. Og vil aldrig blive det.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Trine Villemann afviser overfor MSN Starlounge at stalke Amber Petty.

- Yep, jeg sendte hende en besked. Jeg skrev at det virkelig var mig "The Mean Spirited Woman," som hun jo kaldte mig, da 1015 København K udkom på dansk. Jeg skrev yderligere, at nu var min bog, som hun betegnede som "A Mean Spirited Book" uden at have læst den, udkommet på engelsk og jeg foreslog, at hun læste den, så hun vidste hvad hun talte om!  Lyder det fra Trine Villemann, der desuden forklarer det uhyggelige billede over for MSN Starlounge, som er hendes profilbillede på Facebook.

- Det er taget i anledning af en Halloween-fest på min søns skole. "The grim reaper-type creature" forrest i billedet er såmænd min ni-årige søn, Lukas, iført sin Halloween-forklædning.

faktaboks