Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ses her sammen med prins Christian og prinsesse Isabella i Verbier. Billedet er fra februar 2010. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix (arkiv)

Mary og Frederik får nyt hjem: Flytter til ski-paradis

20. okt 2019
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil løbe side om side med Bono, Ed Sheeran, Richard Branson, Diana Ross og prins Harry på pisterne i Verbier.

Når prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine i begyndelsen af næste år skal opholde sig i tre måneder på privatskolen Lemania-Verbier International School, får de følge af deres forældre.

LÆS OGSÅ: Eksminister afslører nyt om Britta-sag: "Det mest usympatiske og afstumpede"

Privatskolen ligger i et af verdens førende skiområder, Verbier, og understreger ifølge Ekstra Bladet kronprinsparrets ønske om at ville "tilhøre samfundets top".

Verbier er stedet for de kendte og de rige, og ifølge avisen har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gode muligheder for, at løbe ind i nogle af verdens absolut mest celebre navne både på pisterne og i nattelivet.

Ekstra Bladet skriver, at personligheder som Bono, Pixie Lott, Ed Sheeran, Richard Branson, Diana Ross, prins Harry og James Blunt i årevis er kommet i Verbier.

Det vil dog fortrinsvis være kronprinsesse Mary, som får adgang til jetsetterne i deres foretrukne ski-paradis. Hun sætter de royale opgaver på pause, mens kronprins Frederik kommer til at pendle mellem Schweiz og Danmark.

Ifølge Ekstra Bladet er Verbier dog ikke ukendt land for kronprinsparret. De har tidligere opholdt sig i erhvervsmanden Peter Warnøes og Lego-arving Sofie Kirk Kristiansens skihytter i Verbier.

LÆS OGSÅ: Kommune laver plejehjem for voldelige ældre: Skal beskytte ansatte