Mary kritiseret for minkvest til Isabella

2. sep 2008
Mary bliver kritiseret i Australien for at lade sin lille datter bærer minkpels.

Kronprinsesse Mary er tidligere blevet kritiseret for sin brug af pelsjakker. Men nu har kronprinsessen også puttet sin 16 måneder gamle datter i en multifarvet minvest, og det har udløst massiv kritik i Australien.

16 måneder gamle Prinsesse Isabella bar den 3.500 kroner dyre vest, der er designet af Julie Fagerholt, under familiebesøget i Hobart i sidste uge.

- Der er ingen undskyldning for at bære pels i den alder og på denne årstid, siger direktøren for PETA, People for the Ethical Treatment of Animals i Asien-Stillehavsområdet, Jason Baker til avisen The Mercury i Hobart ifølge MSN Starlounge.

- Kronprinsesse Mary er rollemodel for en masse mennesker i Europa og Australien også som mor og jeg håber, at de vil fortælle hende, at hun sender et forkert signal ved at give sin datter en pels på, som hun alligevel vil være vokset ud af om få måneder.

Minkvesten er ifølge Billed-Bladet syet med liberty-kanter på vesten, som er af fin fransk bomuld, samt et stort hjerte af små Swarovski-krystaller på ryggen.

Hverken Kronprinsesse Mary eller hendes australske spindoktor Nina Fudala har kommenteret balladen om pelsen.

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her