Prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine, skal næste år på et skoleophold i Schweiz. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mary afslører: Derfor sender vi børnene til udlandet

9. okt 2019
Til næste år skal kronprinsparrets børn gå i skole i Schweiz - en oplevelse, de kan have med sig resten af livet, siger Mary.

Tidligere i dag kom det frem, at kronprins Frederik og kronprinsesse Marys børn - prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine - til næste år skal på et skoleophold i Schweiz.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik træffer stor beslutning: Sender børnene til udlandet

Den royale plan er, at de fire børn i begyndelsen af 2020 skal deltage i et kortere skoleforløb på en international skole i alpelandet.

Der er tale om en slags gave til børnene, lyder det fra kronprinsesse Mary til TV2.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Vi ser det som en gave til vores børn, hvor de kan være sammen om det, og en gave de kan have med sig resten af livet, siger hun.

Kongehuset ønsker ikke at oplyse, hvor de kongelige børn skal gå på kostskole. Lene Balleby, der er kommunikationschef for kongehuset, ønsker heller ikke at oplyse, hvor længe opholdet skal vare.

Kronprins Frederik har selv gået på skole i udlandet, da han var et barn. Fra 1982-1983 var han elev på den franske kostskole École des Roches, hvor han havde selskab af sin lillebror, prins Joachim.

Prins Christian er 13 år, mens prinsesse Isabella er 12 år, og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine er 8 år.

 

-