20111204-212258-L-1920x1920we
'Konsekvensen er, at seks medarbejdere mister deres job. Vi har betalt alle vores gæster deres penge tilbage, og dem som har en rejse i efteråret, er der sørget for, at det bliver gennemført som aftalt,' lyder det fra den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen. (Arkivfoto) Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix

Martin Jørgensen ramt af konkurs: Ansatte mister jobbet

23. jul 2020, 21:09
Seks ansatte mister jobbet i forbindelse med konkurs i den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensens selskab.

Retten i Aarhus har taget selskabet DGB 2020 A/S under konkursbehandling.

Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen er hovedaktionær og adm. direktør i selskabet, og han bekræfter konkursen over for Finans.

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandra taler ud om skilsmisserne: 'Ren overlevelse'

'Konsekvensen er, at seks medarbejdere mister deres job. Vi har betalt alle vores gæster deres penge tilbage, og dem som har en rejse i efteråret, er der sørget for, at det bliver gennemført som aftalt. Så meget udramatisk, men selvfølgelig grundet coronakrisen,' skriver den tidligere fodboldspiller i en besked til Finans.

Den 44-årige tidligere fodboldspiller understreger dog samtidig, at konkursen ikke gælder selskabet De Graa Busser. Det selskab vil i stedet blive videreført i selskabet My Way Travel ApS, der også er ejet af Martin Jørgensen.