Prinsesse Marie og prins Joachim er flyttet til Paris. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Nu kommenterer Marie på kritik af Joachim: Helt urimeligt!

16. okt 2019
Prinsesse Marie kommenterer nu på den kritik, der har været af prins Joachim for at tage sin apanage med til Frankring.

I forbindelse med at prins Joachim og familien er flyttet et år til Paris har der været en del offentlig kritik af, at prinsen tager sin apanage med.

LÆS OGSÅ: Kun prins Joachim er tilbage: Kendt rigmand køber greve ud

Nu kommenterer prinsesse Marie for første gang på kritikken i et bemærkelsesværdigt interview med ugebladet Se og Hør.

Hun opfordrer danskerne til at være stolte af prins Joachims bedrifter i stedet for at hakke på ham.

- Kritikken er fuldstændig urimelig. Helt urimelig i forhold til det, han gør. Jeg kan simpelthen ikke forstå det, siger hun i interviewet og understreger, at prins Joachim gør det hele i den bedste mening for Danmark.

Se og Hør spørger i interviewet også ind til, om kritikken påvirker prinsens arbejde. Det afviste prinsessen - han har lært at leve med det, siger hun til ugebladet.

Ekstra Bladet har også mødt prins Joachim og prinsesse Marie i Paris. Her kommenterede prinsen selv på kritikken.

- Ved De hvad? Jeg er på mission for Danmark her i Frankrig, og det her er ikke noget, man lige kommer cyklende til. Og så skylder jeg også at sige, at jeg er blevet stærkt opfordret til det - også af dronningen, lød det forleden fra prins Joachim, der understregede, at han også havde 'rigeligt at se til', selvom han, siden han og familien flyttede til Paris i august, kun har haft to officielle opgaver.

Prinsen er i Paris for at tage en lederuddannelse i det franske militær, og med sig har han sin apanage på 3,8 millioner kroner.