Margrethe mistede for 3.300 på diskotek

8. feb 2011, 22:45
Garderobetyve på diskotek tømte Margrethes lommer for 3300 kroner.

En sjov og våd aften i byen endte helt modsat, for den 24-årige studerende, Margrethe Holm Wandall, fra København.

"Det er så utrolig hensynsløst at udnytte berusede gæster. Jeg synes, det er mega ulækkert, at nogen har haft fingre i min jakke og taske," siger Margrethe Holm Wandall.

Den 8. januar i år besøgte hun diskoteket Club Cristopher i København, der hører under det større diskotek K3.

"Normalt går jeg aldrig i byen med mange ting, men jeg kom direkte fra arbejde, så jeg havde alt med," siger Margrethe Holm Wandall.

Læs også: Diskoteker bryder loven

Hun betalte for at få opbevaret både taske og jakke i garderoben. Efter en lang og sjov nat fik hun sig noget af en overraskelse.

"Garderobepigerne havde ikke styr på noget som helst, og så var det, jeg opdagede, at der både manglede dyr make-up, mine sæleskindshandsker og min iPod," siger Margrethe Holm Wandall.

I alt var der forsvundet ting til en værdi af 3300 kroner. Tyveriet er både meldt til forsikringen og politiet, men Margrethe Holm Wandall går videre med sagen.

Derfor sender hun to mails til diskotek K3 for at få svar på, hvorfor de ikke passede på hendes ting, men diskoteket har aldrig svaret.

Læs også: Din taske bliver tømt i diskoteksgarderoben

"Jeg synes, det hele er så groft. Også at de ikke engang har gidet at svare," siger Margrethe Holm Wandall.

Avisen.dk har flere gange været i kontakt med ledelsen på diskoteket K3 for en forklaring, men de har ikke ønsket at udtale sig i sagen.