Politiet modtog meldingen om knivstikkeriet klokken 03.17 natten til onsdag. (Arkivfoto) Foto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix

Blodigt drama udspillede sig i 7-Eleven i nat

27. maj 2020, 09:32
En 37-årig mand er fængslet for et blodigt overfald i København. Han nægter sig skyldig.

Et blodigt drama udspillede sig natten til onsdag i en 7-Eleven i København, da en mand kom ind med en kniv og stak løs på en 33-årig mand, som han kom op at skændes med.

Mindst ti gange stak manden ud efter sit offer, der fik et otte centimeter langt stik i halsen og flere skader i nakken og i skulderen.

Politiet blev tilkaldt til forretningen på Vesterbrogade klokken 03.17, og kort efter blev en 37-årig mand anholdt.

Da han onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør, kunne han ikke huske meget fra episoden. Han havde drukket en del spiritus og også taget kokain.

Han kunne dog huske, at der havde været optræk til ballade, som han forsøgte at undgå, forklarede han.

På fotos fra videoovervågningen kunne han ikke genkende sig selv, og han afviste, at han skulle have stukket nogen med kniv.

Ifølge vidner kom den sigtede stormende ind i forretningen med en kniv og kom op at toppes med den 33-årige, hvorefter han hævede kniven op over hovedet og huggede til.

Offeret, der var ved bevidsthed, da politiet nåede frem, kunne fortælle betjentene, at han kendte overfaldsmandens fornavn. Den sigtede afviste i grundlovsforhøret, at han kendte den overfaldne.

Dommeren fandt dog, at der er en særligt bestyrket mistanke om, at han er gerningsmanden, og besluttede at varetægtsfængsle ham i fire uger.

/ritzau/