Det var sådan et slags toilet en mand var låst inde på, da det pludselig kørte afsted med ham. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Mand sad på toilettet: Pludselig kørte det afsted med ham

23. dec 2019, 16:17
Otto Skak, der er administrerende direktør for Slotssøbadet i Kolding, glemmer aldrig den dag, hvor han fik låst en mand inde på et toilet i flere timer.

En mand fik sig noget af en overraskelse, da han gik på et transportabelt toilet til festivalen Sommer ved Søen ved Kolding. For mens han sad på toilettet, kørte det væk med ham. Det fortæller Otto Skak, der er administrerende direktør for Slotssøbadet, og altså den mand, der havde til opgave at transportere toilettet væk. JydskeVestkysten har interviewet direktøren for at tale med ham om en dag, som han aldrig vil glemme. 

LÆS OGSÅ: Pernille Vermund ser tilbage på 2019 - "Min største bedrift nogensinde"

 - Den dag er jeg i gang med oprydning efter Sommer ved Søen, og det indebærer blandt andet at køre to transportable toiletter ud på et lager, hvor de skal tømmes, fortæller Otto Skak om dagen for femten år siden, som han aldrig glemmer.

Efter at have hentet toiletterne stiller han dem på en parkeringsplads, mens han ordner noget kontorarbejde. Efter et par timer henter han toiletterne igen for at køre dem til tømning. Mens de er på traileren, begynder det at banke voldsomt fra det ene toilet. Ved et lyskryds begynder traileren sågar at rykke frem og tilbage.

Otto Skak vælger at åbne toilettet, der er låst. Ud kommer der en rasende mand med afføring op af benet. Manden har altså siddet indespærret på toilettet i flere timer:

- Han kalder mig blandt andet tykke svin. Jeg er ret bange, for han virker truende. Det eneste, jeg kan gøre, er at undskylde mange gange, for det er jo min skyld.

LÆS OGSÅ: Julegaven fra din chef kan være skattepligtig

Efterfølgende tilbød Otto Skak manden en kop kaffe og en billet til Slotssøbadet. Det tilbud afviste manden, inden han gik sin vej.