En 31-årig mand, som stammer fra Pakistan, er blevet dømt for grov vold og voldtægt af en lille pige. (Arkivfoto) Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Mand dømt for grov vold og voldtægt af 4-årig pige

10. feb, 20:51
En mand er blevet idømt halvanden års fængsel for flere tilfælde af grov vold og voldtægt af en 4-årig pige.

Retten i Odensen har idømt en 31-årig mand halvanden års fængsel for grov vold og voldtægt af en pige, som blot var fire år på gerningstidspunktet. Da forbrydelserne fandt sted, var han kæreste med barnets mor. Hun er blevet dømt for medvirken til vold, fordi retten mente, at hun havde kendskab til volden, men ikke greb ind.

LÆS OGSÅ: 3F Aalborg siger nej til forlig på industriområdet

Hun blev derfor idømt 40 dages betinget fængsel og samfundtjeneste, skriver fyens.dk

Den 31-årige mand og den 28-årige mor stammer fra Pakistand. Han skal betale en godtgørelse på 40.000 kroner til pigen. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Volden og voldtægterne, der beskrives som anden seksuel omgang en samleje, skete fra foråret 2019 til starten af juni 2019. 

Den 31-årige mand nægtede sig skyldig i anklagerne. Det samme gjorde moderen, som påstod ikke at være vidende om volden mod sin datter. 

Men den forklaring gav sagens senioranklager ikke meget for. Han kaldte derimod pigens vidneudsagn for troværdig, detaljeret og overbevisende. 

- Hvor skulle en fireårig kende til oralsex fra, hvis hun ikke selv havde oplevet det? Det ville være unaturligt, at en fireårig talte sådan, hvis ikke det byggede på hendes egne oplevelser,« sagde Jacob Thaarup. 

De to tiltalte i sagen har valgt at anke dommen. Pigen, som i dag er fem år, er blevet anbragt hos en plejefamilie sammen med sin storesøster. 

LÆS OGSÅ: Chokmåling sender to partier under spærregrænsen