Malene på hjernen

18. aug 2008
Det er helt vildt irriterende at have en sang på hjernen, medgiver kvinden bag sangen Malene.

I kæmpehittet 'Malene' fortæller Sys Bjerre om, hvordan kærestens lejlighed bliver lidt brændt ned, efter han har rodet rundt med en pige ved navn Malene. Sangen bliver spillet heftigt på de danske radiostationer og har ligget nummer et på den officielle danske singlehitliste de seneste seks uger.

Først og fremmest rigtig mange tak for, at jeg nynner din sang hver morgen, når jeg vågner.

- Undskyld og det er jeg altså ked af, for jeg ved godt, hvor helt vildt irriterende det er at have en sang på hjernen.

Hvornår vidste du, at ’Malene’ er en af den slags sange, man får på hjernen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg har længe hørt folk sige, at den bare sidder fast. Og nu skriver folk også til mig og brokker sig og spørger, om jeg ikke nok kan komme ud af deres hoveder. Bandet brokker sig også over, at de ikke kan holde ferie, når mine sange bliver ved med at køre rundt.

Hvorfor tror du, det sker?

- Det er jo en meget simpel melodi, og så er det en tekst, der får folk til at lytte efter.

Har du selv ’Malene’ på hjernen?

- Det har jeg haft, men det var altså også virkelig irriterende. Men også lidt smart mens jeg var i studiet. Der havde jeg de fleste af mine egne sange på hjernen på et tidspunkt. Faktisk er det først for nylig gået op for mig, at det ikke er alle, der har en sang på hjernen hele tiden.

Hvad kører der rundt deroppe i øjeblikket?

- 'I Kissed a Girl' (med Katy Perry red.) og det er røvirriterende, for jeg synes virkelig, den er dårlig. Men der er åbenbart ikke noget at gøre.

Hvad er den værste sang, du nogensinde har haft på hjernen?

- Humleridderne med den der, hvor de bliver ved at synge: »Jeg kan en sang, der kan drive dig til vanvid. Jeg kan en sang, der kan drive dig til vanvid.« Den sad fast i virkelig lang tid. Nej, nu får jeg den bare på hjernen igen.

faktaboks