Den 55-årige Mads Christensen leder ikke efter en ny kone. Han vil nyde solo-tilværelsen hver anden uge på sin båd, og så vil han hver anden uge se sin kæreste. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Blærerøven var utro: Nu fortæller han om ny kæreste

11. jun, 18:42
Mads Christensen fortæller, at årsagen til bruddet fra sin kone gennem tyve år er, at han var utro med en svensk kvinde, som han nu kalder sin kæreste.

For et par måneder siden afslørede Mads Christensen, at han var flyttet fra sin kone efter 20 års ægteskab. Nu fortæller han til ALT for damerne, hvad årsagen til bruddet er:

LÆS OGSÅ: Ny udvikling i Madeleine McCann-sag

- Jeg har ikke været utro i de 20 år, Camilla og jeg har været sammen. Ikke før jeg mødte min svenske flickven. Men jeg har tænkt på det hver eneste dag. Hver eneste dag har jeg haft lyst til at knalde nogle andre damer. Jeg har kigget, jeg har luret, og jeg har snuset. Jeg har malet mig selv længere og længere op i et hjørne. Og det er derfor også en befrielse at være der, hvor jeg er nu. Jeg skal ikke ud og have en ny kone og se Netflix hver dag. Det har jeg haft i 20 år, og det fungerer ikke for mig, siger Mads Christensen til ALT for damerne.

Camilla Barner-Christensen og Mads Christensen til en premiere i 2003 (Foto: Simon Knudsen/Ritzau Scanpix).

Den 55-årige Blærerøv, der er paneldeltager i Mads og Monopolet og foredragsholder, fortæller også i interviewet, at han længe inden bruddet følte klaustrofobi i hjemmet med konen, Camilla Barner-Christensen, og deres tre børn.

Til Ekstra Bladet fortæller Mads Christensen snarlige ekskone, at hun er ked af, at han har fortalt om utroskaben i pressen:

- Jeg har selvfølgelig min egen opfattelse af det, og den er ikke den samme som Mads'. Han fortæller sin historie, og jeg er ked af, at han har brug for at gøre den offentlig. Jeg kan huske hele historien, han fortæller uddrag. Jeg sidder tilbage med 21 års erfaring og kender den fulde sandhed, men jeg har ikke brug for at trampe på ham, siger hun.

LÆS OGSÅ: Blærerøven med særlig annonce: "Jeg er på røven"

Ifølge ALT for damerne drømmer Mads Christesens om, at bo alene på sin båd i Turborg Havn og se den svenske kæreste, hver anden uge. Han har nemlig ingen planer om at skulle ud og have en ny kone.