Madonna udspionerer Guy Ritchie

21. okt 2008
Guy Ritchie anklager nu sin kommende ekskone for at udspionere ham

.

Han sammenligner skilsmissen med at være overvåget af KGB og har ifølge contactmusic.com for nylig sagt til Madonna: "Dette er en skilsmisse, ikke den kolde krig."

Det drejer sig om, at Madonna ifølge Guy Ritche holder øje med, hvad han foretager sig, og da han forleden var sammen med sin far og sin søster hjemme i sit hus, havde han en fornemmelse af, at der hele tiden blev ført til protokol, hvad han sagde, og hvad han foretog sig - nøjagtig som, hvis han var til overvågning.

"Han inviterede sin far og sin søster til huset i weekenden til middag. De diskuterede skilsmissen, og hvordan Guy kan blive på jorden mod Goliath, som er Madonna og hendes PR-maskine," fortæller en kilde ifølge contactmusic.com.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Disse samtaler hørte ansatte, som stadig er loyale overfor Madonna så og rapporterede tilbage til hende om, hvad der blev sagt ved middagsbordet.

"Da Guy fandt ud af det, tabte han besindelsen. Han sagde: Hvordan kan du sætte ild til hele vores verden? Hvorfor går du så langt for at ødelægge mig?" tilføjer kilden

/Newspaq/

faktaboks