Madonna et levende mareridt

18. sep 2008
Den svenske sangerinde Robyn turnerer i øjeblikket med Madonna, og har fået strikse instrukser på, hvordan hun skal opføre sig

Svenske Robyn er i øjeblikket med Madonna rundt på turne, hvor hun varmer publikum op, inden popdronningen går på scenen. Det lyder som en drøm for mange musikere at komme rundt med selveste Madonna, men for Robyn er det noget nær et mareridt.

Robyn og hendes hold af musikere og dansere har fået ordrer på ikke at nærme sig Madonna og under ingen omstændigheder tage billeder af hende. Det var ikke lige det Robyn havde forventet af samarbejdet med verdensstjernen. Til avisen Filter udtaler hun:

"Jeg havde ikke forventet så meget glamour, men det er underligt, at de går ud fra, at det første jeg havde tænkt mig at gøre, var at løbe hen til hende og bede om hendes autograf."

Robyn tager også afstand fra Madonnas behov for at skabe nye trends hele tiden, og det er faktisk hendes største mareridt at blive som Madonna - nemlig en stjerne, der ikke stoler på sine egne kreative processer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Alligevel smigret

Selv om Robyn er forundret over de strikse regler, er hun dog stadig stolt over at være med som support for Madonna. Til Filter udtalte hun, inden turneen begyndte:

"Jeg har været stor beundrer af Madonna siden jeg var lille, så jeg glæder mig til at komme med på tur."

faktaboks