Lysets engel går med glans

26. sep 2008
Kamilla Bech Holten er netop blevet bisat og sendt afsted på sin sidste rejse

Kamilla Bech Holten er netop blevet bisat og præsten holdt en smuk personlig tale, hvor han blandt mange ting fremhævede, at Kamilla elskede til det sidste. I følge bt.dk sagde præsten Egon Lausen:

"Kærlighed har altid sin pris. Problemet er bare, at man aldrig kender prisen. Sådan er det med kærlighed blandt mennesker på Jorden. Men fordi der er en pris, dør kærligheden ikke af det. Den gemmer sig måske lidt af vejen, den trækker sig lidt tilbage, når det bliver for barskt. Men den dør aldrig. Kamillas kærlighed til livet og til de mennesker, der omgav hende, alle dem som hun elskede eller havde elsket, blev hun til det allersidste ved med at have plads til i sin kærlighed. Alle...hver og én"

Kamillas liv var på trods af den svære og hårde sygdom mest fyldt med positive og glaed minder. Hun elskede livet og gjorde meget godt for mange mennesker.

"Den sidste tid af Kamillas liv blev som ingen kan være i tvivl om, en i perioder smertefuld lidelsesrejse. Dette skal især ses i relation til, at langt de fleste år af kamillas liv i høj grad var det modsatte," sagde Egon Lausen under bisættelsen i følge bt.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Den sidste salme, der blev sunget, inden Kamillas kiste blev båret ud var; Lysets engel går med glans. Salmen er fantastisk smuk og hvis ikke Kamilla er lysets engel og fortjener en så smuk sidste salme, så er der ikke mange, der gør. Hun var en engel på jord, og nu er himlen blevet en rigere.

Kasper bar kisten

Kasper Bech Holten, der i Kamillas sidste år, var hendes store kærlighed og støtte var med til at bære kisten. Tung om hjertet og med sorgen malet i ansigtet bære han sammen med blandt andet Kamillas meget nære ven Peter Mygind kisten ud af Frederiksberg Kirke efter bisættelsen.

faktaboks