Stine Bramsen og Alphabeat er et af de musikalske indslag, når Færch A/S holder kæmpe jubilæumsfest. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)

Lukker produktion i tre dage: Alle ansatte skal til kæmpe fest

21. okt 2019, 09:09
England, Tjekkiet, Holland, Frankrig, Spanien, Sverige, Norge, Finland og Tyskland vil i weekenden fejre plastproducenten Færchs 50 års jubilæum.

Når de ansatte hos plastproducenten Færch A/S lørdag mødes, bliver det til et brag af en fest.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim springer ud som tv-vært

Det har koncerndirektør Lars Gade Hansen på forhånd lovet de ansatte i alle koncernens europæiske afdelinger.

Anledningen er, at Færch A/S, som har hovedsæde i Holstebro, for 50 år siden begyndte produktionen af plastemballage til fødevareindustrien, og i dag omsætter for 2,5 milliarder kroner, skriver Dagbladet Holstebro.

Festen bliver holdt i Gråkjær Arena og der vil være musikalsk underholdning af Alphabeat med Stine Bramsen, Scarlet Pleasure og Jackson Five.

Holstebro-virksomheden lukker samtidig produktionen ned på alle fabrikker i tre dage i et forsøg på at få så mange som muligt af de 1.500 ansatte med til festweekenden i Holstebro, skriver dagbladet.

Alle 1.500 ansatte er inviteret, og det ventes, at 1.100 vil sætte sig til bords til festmiddagen.

Festdeltagerne kommer fra koncernens fabrikker i England, Tjekkiet, Holland, Frankrig og Spanien. Der vil desuden ankomme salgsmedarbejdere fra Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

LÆS OGSÅ: Eksminister afslører nyt om Britta-sag: "Det mest usympatiske og afstumpede"