Lars Løkke Rasmussen og Sólrun flyttede fra villaen i Græsted i 2012. De slog sig ned i København og har lejet villaen ud. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Løkke sælger villa: Elendigt tag og ulovlig el

5. dec 2019
Lars Løkke Rasmussen og hustruen Sólruns villa i nordsjællandske Græsted ligner en økonomisk bet.

K3'erne står i kø for at blive udbedret i den villa, som eks-statsminister Lars Løkke Rasmussen og hustruen Sólrun Løkke Rasmussen har sat til salg i den lille nordsjællandske stationsby Græsted.

LÆS OGSÅ: Dansk firma konkurs: Chef overførte penge til familien

De omkring 275 kvadratmeter bolig og kælder på Solbakken befinder sig blandt andet under et tag, som skal have den store tur.

Dertil kommer el-installationer, som har fået 23 anmærkninger, en skorsten, som er skadet, et utæt spabad og utætte vinduer, skriver Ekstra Bladet.

Det er især taget, som skal få en kommende køber til at reagere. Således forklarer kvalitetschef Morten K. Mathiasen fra byggesagkyndig.nu til avisen, at taget bør skiftes, hvis det ikke skal give skader på andre bygningsdele.

- Rapporten taler allerede om nuværende og igangværende fugtskader, siger kvalitetschefen og vurderer, at huset i det hele taget trænger til en "en kærlig hånd", og at der skal spenderes i omegnen af 400.000 kroner alene på taget.

El-installationerne har en K3'er. Der er nemlig for store åbninger ved kabel-indføringer i toppen - det gør installationen ulovlig, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Lægehelikopter ramt i luften: Fuld jyde anholdt

Udsigt til en økonomisk bet

Avisen noterer desuden, at udsigten til, at Lars Løkke Rasmussen og Sólrun vil tjene penge på salget, er usikker. Villaen er lagt på markedet til 2.495.000 kroner, men der er optaget lån i huset, som har en restgæld på knap 3,2 millioner kroner.

Til gengæld ejer Venstremanden en tilstødende grund, som ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal koste 800.000 kroner.

Sælges villa og grund til prisen, vil der således være 100.000 kroner til at dække omkostningerne ved salget.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Støjberg afslører: "Den værste juleaften i mit liv"