Der bliver fortalt flere anekdoter, når Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen rejser rundt i landet i podcasten 'Lund & Løkke'. Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Løkke afslører vild brandert: Knalder hovedet ind i væg

3. maj, 10:22
Lars Løkke Rasmussen forklarer i podcasten 'Lund & Løkke', hvordan han i sine ung dage fik for meget snaps til et VU-arrangement og endte med at slå baghovedet ind i en væg.

Lars Løkke Rasmussen (V) og journalist Anders Lund Madsen er for tiden aktuelle i podcasten ‘Lund & Løkke’, der handler om de steder i Danmark, de begge er rundet af.

LÆS OGSÅ: Anders Fogh søger hjælpepakke: Så mange penge beder han om

I det seneste afsnit af podcasten, der er produceret af Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town, forklarer den tidligere statsminister, hvordan han i sine unge dage endte med at få blackout på grund af alt for meget snaps. Det skriver Her & Nu

Lars Løkke Rasmussen forklarer, hvordan han slog hovedet ind i en væg, da han efter et toiletbesøg vendte tilbage til en fest ved en VU-arrangement.

– Idet jeg sætter mig ned, læner jeg mig hårdt tilbage og slår mit baghoved ind i væggen, og så kan jeg ikke huske mere. Så sluttede den frokost, siger Lars Løkke Rasmussen, der endte med at slå sig selv ud i mødet med væggen.

I podcasten forklarer den i dag 55-årige politiker til Anders Lund Madsen, at han var i tvivl om, hvor han var, og hvem han var, da han kom til sig selv igen. Han befandt sig nu i et mørkt og ukendt rum, men formåede at åbne døren til et andet lokale.

– Så er jeg i en spisestue, og alt er hvidt. Det er hvide møbler, hvidt bord, hvide vægge, hvide chatoller, og helt ærligt, jeg lyver ikke, jeg tænker: Det her er her, hvor Sankt Peter han tager imod en. Om lidt så åbner de der dobbeltdøre derovre, og så kommer han ind, erindrer Lars Løkke Rasmussen i podcasten.