Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Knas i Kessler-familien: Linse i sorg: ”Du mangler virkelig”

8. nov 2019
Reality-stjernen savner sin bror og hans børn. Mikkel Kesslers yngste søn har Linse kun set en gang ved et tilfælde i Bilka.

Det har længe været kendt, at der er en familiefejde i familien fra Bryggen.  

Linse fortæller i et interview med ugebladet Her&Nu ikke, hvad årsagen til fejden er, men hun åbner til gengæld op for sit savn. Et savn, der især kom til udtryk, da hun var til sin datter, Geggos bryllup i sommer:

LÆS OGSÅ: Kvinde vågnede, da fremmed stod i hendes værelse med kniv

- Jeg måtte selv opdage, at han (Mikkel Kessler red.) havde fået sin søn, Helios. Jeg var jo til Geggos bryllup om lørdagen og skrev en besked til ham: 'Du mangler virkelig'. Så opdagede jeg på Instagram, at de allerede fredag havde fået deres søn. Jeg vidste det slet ikke. Den sad lige i hjertet. Alle ved, at jeg elsker de unger, siger hun til Her&Nu og fortæller videre:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg har kun mødt Helios én gang. Tilfældigt i Bilka. Jeg fik krammet ungerne og sagt hej. Det var jeg glad for.

LÆS OGSÅ: Megasvindel med nethandel - Tusindvis af danskere snydt

Selvom Linse Kessler er uvenner med sin lillebror, er hun ikke nærig med stemmerne, når han om fredagen er med i Vild med dans:

- Jeg savner min bror og hans børn fuldstændig sindssygt. Jeg stemmer mange gange på ham hver fredag, når jeg ser ‘Vild med dans’. Det gør Geggo også. Vi elsker jo Mikkel og hans børn, siger hun.

LÆS OGSÅ: Ti års fængsel for røveriforsøg mod fodboldstjerner